Satisfait ou rembourséGarantie bonne taille - En savoir plusLivraison 6 à 8 semaines
Fermer
Besoin d'aide ?
L'équipe Origine répond à toutes vos questions en rendez-vous, par email ou téléphone du lundi au samedi de 9h à 19h.
Fermer
Merci
Vous êtes bien inscrit à la newsletter Origine.

Vérifiez votre boite de réception, un e-mail de confirmation vous a été envoyé
Fermer
Pays
fermer
fr
France
be
Belgique
nl
Pays-Bas
ch
Suisse
gb
Royaume-Uni
Langue
fermer
English
Français
Nederlands

Graxx Gravel - Shimano GRX 600 - Roue Mavic Allroad Elite

Graxx Gravel - Shimano GRX 600 - Roue Mavic Allroad Elite
Témoignage client
"Dag lezer,

Hier mijn review van m'n Graxx (model 2020, GRX600 groep, Mavic Allroad Elite wielen). Gravelbikes intrigeerden me al enkele jaren, maar ik had geen idee welke te kopen. Toen Shimano in 2019 de GRX groepen aankondigde, heb ik 2020 afgewacht voor een fiets met zo'n groep. Op zoek naar een carbon fiets uitgerust met GRX, kwam ik eerder toevallig bij de Graxx terecht. Maar daar heb ik geen spijt van.

Dat je de hele fiets zelf kan samenstellen met de configurator op de site van Origine maakt het pas écht interessant. Het langst heb ik getwijfeld over de kleuren. Over de service van Origine ben ik zeer tevreden. Na mijn bestelling werd ik opgebeld om mijn keuzes en maten te overlopen. Ze verkopen dus liever de juiste fiets dan eender welke fiets. En binnen de vooropgestelde termijn (toen vijf weken) werd de fiets goed verpakt aan huis geleverd.

Mijn positie op de fiets (eveneens vastgelegd in de configurator) is goed. Ik moest enkel het zadel op de juiste hoogte zetten. Ik heb nooit eerder een koersfiets of gravelbike gehad, dus ik kan niet vergelijken met andere merken of modellen. Maar ik vind de Graxx sowieso een goed afgewerkte fiets die beantwoordt aan mijn behoeften. Licht genoeg (al is dit type fiets sowieso zwaarder dan een koersfiets) en goed op de baan. Maar ik durf er ook technische MTB single tracks mee opzoeken, op een rustige, gecontroleerde manier. Voor onverhard of slechte ondergrond raad ik wel de maximum dikte van banden aan en een aangepaste bandendruk.

Ik heb gekozen voor SPD/flat pedalen waardoor ik ook toeristische ritjes met gewone kleren kan doen. Dat maakt voor mij de fiets nog polyvalenter. Dus ik hoop en verwacht dat ik er nog veel jaren plezier ga aan beleven.

Gunter Weckx, gumpie.weckx@skynet.be"
15/04/2021
Par :