Satisfait ou rembourséGarantie bonne taille - En savoir plusLivraison 6 à 8 semaines
Fermer
Besoin d'aide ?
L'équipe Origine répond à toutes vos questions en rendez-vous, par email ou téléphone du lundi au samedi de 9h à 19h.
Fermer
Merci
Vous êtes bien inscrit à la newsletter Origine.

Vérifiez votre boite de réception, un e-mail de confirmation vous a été envoyé
Fermer
Pays
fermer
fr
France
be
Belgique
nl
Pays-Bas
ch
Suisse
gb
Royaume-Uni
Langue
fermer
English
Français
Nederlands

Graxx - Ekar - Rapid Red 300

Graxx - Ekar - Rapid Red 300
Témoignage client
"Na een kletsnatte testrit in België op de Origine Trail en een fijn gesprek met de vertegenwoordiger wist ik het zeker: mijn nieuwe gravel bike wordt een Origine. Waarom Origine? Omdat ik graag mijn fiets zelf wil samenstellen. Omdat ik graag op een fiets rij waar niet iedereen op fietst. Omdat ik graag mijn spullen zoveel mogelijk lokaal koop. Maar vooral omdat ik fiets voor mijn plezier en dus op een fijne fiets wil rijden.

Na veelvuldig overleg met de vertegenwoordiger mijn eigen Origine Graxx fiets afgemonteerd met Ekar samengesteld. Het is fijn te constateren hoeveel tijd en energie er in mij gestoken wordt als klant. Iets wat je helaas nog maar weinig tegenkomt. De voorpret was dus al optimaal.

Samen met een vriend naar de fabriek in Somain gereden om de fiets (of eigenlijk fietsen, de vriend heeft er ook een aangeschaft) op te halen. Na een fabrieksrondleiding was het tijd om de fiets in ontvangst te nemen.
En meteen de omgeving gebruikt om de fiets eens goed te testen op asfalt, gravel en kasseien.
Wat een heerlijke fiets, loopt soepel, is comfortabel, reageert direct en is ook nog eens vergevingsgezind. Ook op de Franse kasseien.

Nu al meerdere ritten op de fiets gemaakt en ik heb het gevoel dat ik al jaren op deze fiets rij.

Wil je dus een unieke fiets die met zorg en aandacht samengesteld wordt, dan is Origine zeker een aanrader. En ondanks dat het een Frans bedrijf is, heb ik gewoon alles in het Nederlands kunnen afstemmen, gewoonweg heerlijk.

Roger Koch
Nederland"
28/10/2021
Par :