Délais de livraison selon le groupe sélectionné (en semaines) : 8/10Délais (en semaines) : 8/10Toutes les informations
Fermer
Besoin d'aide ?
L'équipe Origine répond à toutes vos questions en rendez-vous, par email ou téléphone du lundi au samedi de 9h à 19h.
Fermer
Merci
Vous êtes bien inscrit à la newsletter Origine.

Vérifiez votre boite de réception, un e-mail de confirmation vous a été envoyé
Fermer
Pays
fermer
fr
France
be
Belgique
nl
Pays-Bas
ch
Suisse
gb
Royaume-Uni
Langue
fermer
English
Français
Nederlands

Graxx - Shimano 105 - Fulcrum Rapid Red 500

Graxx - Shimano 105 - Fulcrum Rapid Red 500
Témoignage client
"Een dikke zeven weken nadat ik mijn Origine Graxx gravelbike in overleg met Bart van Origine heb samengesteld via de online configurator, stond de koerier met mijn nieuwe fiets aan de deur. Verbluffend in deze periode van schaarste. Ik liet het carbon Graxx gravelframe afmonteren met een oerdegelijke Shimano 105 groepset en de Fulcrum Rapid Red 500 wielen, die wat mij betreft in dezelfde categorie thuishoren. De categorie waarin je in verhouding het meeste waar voor je geld vindt. En dat is bij Origine eigenlijk helemaal het geval. Eerlijke prijzen voor wat je krijgt.

De stuurhoogte stond al juist toen ik mijn Graxx uit de doos haalde. Enkel nog de zadelpen - die omwille van praktische redenen voor het transport nogal diep de buis in gaat - op de juiste hoogte installeren en de Graxx was vertrekkensklaar. De klik was er onmiddellijk, merkte ik toen ik op en af reed in mijn eigen straat. Geen nood aan een proefrit, maar meteen de dag erop naar een gravelride van zo'n 100 kilometer.

Ondanks de korte kennismaking, leek het erop alsof mijn Graxx en ik elkaar al jaren kenden. Het rijgevoel van de Graxx is enorm voorspelbaar, wat het voor iemand als ik met een beperkte graveltechniek een plezier maakt om ermee te rijden. Desondanks wijst de weegschaal voor mijn Graxx in maat Large en met een basisafmontage slechts 8.54 kilo aan. Dat maakt dat de Graxx na korte bochtjes en onderaan een helling best nog kloek kan aanzetten. Op termijn is een meer high-end afmontage nog steeds een optie, maar voorlopig voldoet de Graxx in deze samenstelling ruimschoots aan de verwachtingen. Bovendien springt de bordeauxrode kleur er echt uit wanneer ik me in een gravelgezelschap bevind. Jaloerse blikken gegarandeerd!"
09/11/2021
Par :